Allt Som Är Värt

StenkrossenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En upplyftande pjäs om nedstämdhet

Med värme, humor och hits från 1987 till idag tacklas svåra ämnen på ett avväpnande, rörande och roligt sätt. Allt som är värt har snabbt blivit en internationell succé. Upplev en överraskande monolog, där publiken och skådespelaren tillsammans skapar föreställningen!

Det här är historien om en sjuårig pojke, som får veta att hans mamma ligger på sjukhus på grund av att hon inte längre vill leva. För att rädda sin mamma gör pojken gör en lista över allt, som är värt att leva för: 1. Glass. 2. Vattenkrig. 3. Randiga saker. 4. Kung fu-filmer. 5. Berg- och dalbanor… 314 punkter!

Listan fortsätter växa. Och det gör pojken också. Vi följer honom från 1987 till idag, från barn till vuxen, genom skola, kärlek, jobb – genom livet.

Medverkande: Peter Jansson
Av: Duncan Macmillan tillsammans med Jonny Donahoe
Regi: Isak Hjelmskog
Scenografi & kostym: Moa Möller
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim, ingen paus

Stenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-05 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: