Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 14:00

Ankarets Barn

StenkrossenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bEn sur och vresig Farbror tycker inte om barn/b

Ändå sitter han varje dag på en parkbänk och tittar på hur barnen leker. Han kan för sitt liv inte förstå varför de är så glada.

En dag träffar han sin Skyddsängel, en busig och sturig flicka. Med magiska förvandlingar och kluriga sånger väcker hon minnen från farbrorns egen barndom till liv och ruskar om honom ordentligt.

Den här föreställningen gjordes tillsammans med en grupp förskolebarn från Ankarets förskola i Abbekås på Skånes sydkust. Tanken var att skapa en föreställning som verkligen tog barnen på allvar och som barnen kunde ta till sig. Därför har Ankarets barn blivit en både rörande och underhållande föreställning, full av överraskningar, tänkvärt innehåll och komiska situationer.

bMedverkande:/b Janna Eriksson, Mladen Puric
bText:/b Janna Eriksson, Mladen Puric
bMusik:/b Janna Eriksson, Dragan Popovic
bProduktion:/b Teater Kapija
bArrangör:/b Riksteatern Lund
bFöreställningens längd:/b 35 min, ingen paus
bRekommenderad ålder:/b För barn 4-9 år

Stenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: