Menu

Pärlplattan - Lund

Lund

Stenkrossen
lördag, 20 april 2024 kl:19:00

Pärlplattan, som nu sätts upp för andra gången, är en tragikomisk historia som utspelar sig på en kooperativ förskola. Barnen har gått hem för dagen och nu ska några av deras föräldrar och personalen samlas för ett gemytligt föräldramöte med kaffe, tårta, kloka anföranden om pedagogik och kanske en och annan lek.
Det är en spretig samling personligheter som möts: den överambitiösa föreståndarinnan, den unga och upproriska praktikanten, den stroppige direktören som sneglar på allt i kjoltyg, direktörens svartsjuka hustru som ofta smyger ut och stärker sig med något ur den medhavda flaskan och den unge hipsterpappan som vill ta kommandot när tårtan ska bakas. Plus den bittra och bitska ensamstående unga mamman och den något äldre mamman som gärna vill liva upp tillställningen med sina inte alltför lustiga sånger. För att inte tala om det lilla krypet Putte som är en… ja, det får visa sig.
Det är alltså upplagt för full kabalik och ett föräldramöte som ingen av deltagarna kommer att glömma i första taget! Inte ni i publiken heller, hoppas vi!

Ålder: Humorn passar vuxna
Längd: 80 minuter utan paus
Manus: Henrik Valentin
Regi: Patrik Kumlin
Producent: Elias Truedsson, Elson Productions
Framförs av Universalteatern med uppföranderätt från ATR

Stenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Datum / Tid

lördag, 20 april 2024 kl: 19:00

Plats

Lund, Stenkrossen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

85

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad