Menu

Deklarera mera med Charlie & Mathias

Lund

Stjärnteatern
fredag, 23 november 2018 kl:20:00

Deklarera mera - en avdragsgill helkväll med Charlie & Mathias!


Nytt datum: 23/11 2018 (tidigare köpt biljett gäller)


Deklarera mera - en avdragsgill helkväll med Charlie & Mathias!
* Poddinspelning * Vardagsekonomins ABC * Kvitton, avdrag och mer i plånboken * Middagsbuffé och bar
Spendera en kväll med Charlie & Mathias och lär dig tjäna pengar, ha koll på cashen och sluta slänga bort kosing i onödan. Vi gör ekonomin kul för en kväll. Tillsammans.
Charlie & Mathias kommer till Stjärmteatern med sin populära podcast På riktigt, sin kunskap och gäster med experttips. Drick och ät gott innan showen medan experterna hjälper dig med vardagsekonomin. Få svar på dina funderingar kring bolån och hushållsekonomin. Det blir en poddinspelning och krogshow om det tråkigaste vi vet; vår ekonomi. En krogshow som gör dig rikare; både i plånbok och i sinnet.
Lägg en kväll på Charlie & Mathias och få 100 000:- i tips tillbaka.


Mer om Charlie & Mathias
Charlie Söderberg är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan, SVT Plus och Tonårsbossen på TV3. Många känner igen Charlie som föreläsare där han bland annat mottagit priset Årets finansiella folkbildare. Hittills har mer än 100 000 människor besökt Charlies föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.


Mathias Andersson är kanske mest känd för allmänheten som programledare från Plus på SVT och Lyxfällan på TV3, men bakom TV-kostymen finns mycket mer. Mathias har i över tjugo år tagit hand om ekonomin hos Sveriges artistelit där han hjälpt till med placeringar, förhandlingar och röjt bland kvitton hos rockstjärnor och programledare.


Nu är programledarduon Charlie och Mathias tillbaka. ”PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor – på riktigt. Den sänds varje vecka och finns där poddar finns.

Datum / Tid

fredag, 23 november 2018 kl: 20:00

Plats

Lund, Stjärnteatern

Karta (Google)

Typ

Föreläsning

Kostnad

175kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad