Menu

Emma Knyckare är Årets Mama

Lund

Stjärnteatern
fredag, 19 oktober 2018 kl:18:30

”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”
I höst är det dags för Emma Knyckare att ha premiär med sin första egna föreställning - ”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek".
Den 4 oktober är det premiär i Göteborg och föreställningen fortsätter sedan på turné runtom i landet, bl.a. får Varberg, Linköping, Lund och Karlstad besök.
"Årets Mama" är inspirerad av Emmas bok ”Hit med flaskan”, en personlig skildring av mammablivandet. Nu tar hon ut svängarna när det är dags att komma ur den egna lilla privata bubblan och skoja om föräldraskapet. För det finns så många knasiga föräldrar därute. Har vi varit sådana hela tiden eller blev vi det så fort vi förökade oss? Allt från familjeliv.se, oigenkännliga pattar till att smygspela Nintendo på toaletten ska avhandlas. ”Ta vara på den här tiden” är det många som säger till oss föräldrar men vem ska ta vara på oss?


- Det skall bli så otroligt gött att få göra den här föreställningen. Det är min första egna show och det är dags att ta mig ut från lägenheten med alla funderingar och trams jag lurat ihop sen min dotter Maggan kom. Ut med lillan, in med prillan! Kör vi, säger Emma.


Med sig på Sverigeturnén har Emma ett fenomenalt husband bestående av Matilda Sjöström och Joakim Fritzner. Matilda och Joakim är inte bara Emmas husband de är även hennes svägerska och svåger.


Fakta:
”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”
Datum: 19 oktober | Tid: 18:30 | Längd: 90 minuter, ingen paus
För mer information: Kahlo.se
Arrangör: Kahlo

Datum / Tid

fredag, 19 oktober 2018 kl: 18:30

Plats

Lund, Stjärnteatern

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad