Menu

Bonanza x One More Time - Lördag 28 sept

Malmö

Babel
lördag, 28 september 2024 kl:23:30

Till helgen utlovas våra två mest älskade klubbar under samma tak! Bonanza - där den tropiska känslan aldrig tar slu och One More Time! - Malmös egna jukebox för 90-00-talets bästa bangers! Lördagen den 28 september!
? ???????????????????????? - ???????????????????????????? ?
Bonanza fortsätter att skapa oförglömliga nätter fyllda med tropisk mystik och pulserande rytm. Välkommen till en värld där hösten blir allt annat än grå - Malmös mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom ????&????, ????????????????????????????????????, ????????????????????????, ????????????????????????????????, ???????????????????????????????? och ????????????????????????! 
Bonanza bjuder på en super lördag! Det blir alltså en musikalisk resa från New York till Favelan i Rio de Janeiro och allt däremellan.
????????????????????????: ? ???????????????????????????????????? ? ???????????????????????????????? ? ???????????????????????????????? ? ????&???? ? ???????????????????????? ? ???????????????????????? ?
????°? ???????????????????????????????????????????????????? - ???????????? ???????????????? ???????????????? ?°????
Som namnet indikerar ställer vi till med Malmös tveklöst bästa throwback-event, när vi nu dammar av låtarna vi ALLA har skapat härligt varma minnen till. Låtarna som vi alla saknar, låtarna du inte kan stå still till, som gång på gång får dig att utbrista ett nostalgiskt ÅH! 
För ibland vill man faktiskt bara kunna alla låtar utantill, banger på banger! Det är en hyllning till den musik som format oss och tar oss tillbaka till våra bästa fester. Kvällen till ära har några av Malmös främsta ???????? ???????????? ????????????????????????????????????????. Vardagsrummet blir världens fetaste hemmafest som vibrerar av våra bästa throwback jams från 90 och 00-talet. Snöra på skorna ordentligt, vi kör hits med textrader och moves som garanterat sitter i ryggraden.
Det är dags att dansa som JLO, Beyonce och Robyn,
dra bars on bars som Jay-Z, 2PAC och The Notorious B.I.G.,
och peppa till med humör och attityd som Lil Kim och Rihanna och Spice Girls!
Låt denna safe space av guilty pleasures spice up your life!
? ? · . Vardagsrummet och party-kyrkan delar hus!? ? ? · .

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 28 september 2024 kl: 23:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

75

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad