Stäng reklam
Menu

Mats Ronander & Staffan Ernestam

Malmö

Cafe 1851 (Fd Folk Å Rock)
lördag, 30 november 2024 kl:20:00

Staffan Ernestam och Mats Ronander gör sig lika bra på Friends Arena som på en intim konsert i en lummig villaträdgård. Den unika duon kommer att trollbinda publiken med underbar musik och sköna låtar – oavsett scen och miljö.
»Mycket känsla, blues och härliga gitarrer.«
Tomas Källberg, 24i.se
»Ernestam och Ronander trollband publiken i Källa med underbar musik.«
Barometern
Mats Ronander
Hans musikerkarriär tog fart på allvar när han, redan som tonåring, ersatte Peps Persson i bandet Blues Quality. ‘Malla’, som är uppvuxen i Örebro, flyttade till Stockholm – där hans rykte som skicklig musiker spred sig i artistkretsarna.
Mats Ronander blev snabbt en flitigt anlitad turné- och studiomusiker. Ulf Lundell, Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt, Py Bäckman, Grymlings och inte minst ABBA är några i raden av artister som har använt sig av ‘Mallas’ tjänster genom åren.
På 80-talet inledde Mats Ronander en framgångsrik solokarriär som rocksångare och gitarrist. Det har hittills resulterat i över tio album, där det senaste är Malla Motel som släpptes 2020.
Staffan Ernestam
Han är kompositör, textförfattare och gitarrist med många strängar på sin lyra. Staffan Ernestam har samarbetat med flera olika artister, som Magnus Lindberg, Sven-Ingvars och Lill-Babs.
Han är dessutom frontman i Jeremias Session Band, som han bildade tillsammans med Karin Wistrand 2007. Idén kom när Staffan hittade Närkepoeten Jeremias i Tröstlösas diktsamling, Jeremias Bok från 1960, på ett antikvariat i Wadköping.
Staffan och Karin fascinerades över de förbisedda och i många fall helt okända dikterna. Under 2008 släpptes debutalbumet Trastland, med totalt fem singlar som spelades i Radio P4. Uppföljaren En kväll i Trastland släpptes 2012.


Mats Ronander & Staffan Ernestam
2024-11-29 20:00:00
Malmö, Cafe 1851 (Fd Folk Å Rock)

Datum / Tid

lördag, 30 november 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Cafe 1851 (Fd Folk Å Rock)

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad