Stäng reklam
Menu

Klubb Blacknuss At Savoy

Malmö

Elite Hotel Savoy
lördag, 5 oktober 2024 kl:21:00

Savoy är oerhört stolta över att kunna presentera det legendariska klubbkonceptet Blacknuss i Malmö. Den här kvällen blir något alldeles extra – en kombination av DJ och liveframträdanden med fokus på Funk, Soul, RnB, Reggae och Afrobeat.
Klubb Blacknuss startade redan 1991 på Fasching och har under 90-talet skakat dansgolven på ikoniska platser som Cafe Opera, Berns och Mosebacke. Nu har vi äran att välkomna dem till Savoy för en oförglömlig kväll fylld av grym musik och energi.
Men det blir ännu bättre! På plats har vi Sveriges mest legendariska musikjournalist, Mats Nileskär, som kommer att bjuda på en exklusiv spelning med sina favoritlåtar inom R&B och soul – en upplevelse vi sent kommer att glömma!
Dessutom får vi ett tungt set av Eka Scratch, som just nu regerar på Stockholms musikscen och står bakom Live Nations största events.
Kvällen leds av DJ Martin Jonsson (Blacknuss producent och trummis) och Desmond Foster (Blacknuss artist och basist) – så förbered er på en riktig dansfest!
Vi ses på dansgolvet! ????

Datum / Tid

lördag, 5 oktober 2024 kl: 21:00

Plats

Malmö, Elite Hotel Savoy

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad