Menu

Rhythm of the Dance - FLYTTAT TILL BALTISKA HALLEN

Malmö

Malmö Arena
torsdag, 4 april 2024 kl:19:00

Rhythm of the Dance 2024 - 25 års jubileumsshow - FLYTTAT TILL BALTISKA HALLEN

Som ni säkert noterat kommer Eurovision Song Contest att arrangeras i Malmö och Malmö Arena i maj 2024. Förberedelserna inför detta stora och komplexa evenemang är redan igång och vi tvingas nu konstatera att ombyggnaden i Malmö Arena behöver startas redan i månadsskiftet mars-april.

I förbindelse med detta vill vi informera om att föreställningen Rhythm of the Dance 4 april 2024 flyttas till Baltiska Hallen på samma datum och tid som era ursprungliga biljetter.

Du som redan köpt biljett: Ni kommer få nya biljetter från Julius Biljettservice med samma leveransalternativ som ni uppgivit vid biljettköpet. Biljetterna är i samma kategori som ni köpt och de tidigare biljetterna från Ticketmaster annulleras automatiskt.

Nya biljetter kommer skickas till er senast vecka 38. Om du inte har mottagit dina biljetter då, vänligen kontakta Julius Biljettservice på 0775-700400 eller info@juliusbiljettservice.se.

Hoppas ni får en underbar kväll på Baltiska Hallen!Malmö Arena Torsdag 4 april 2024 kl 19:00

I 25 år har The National Dance Company of Ireland turnerat runt om i världen, vilket gör den till den längsta pågående irländska dansshowen i världen. Nu kommer de med en ny produktion av ”Rhythm of the Dance”. Det bjuds på äventyrlig underhållning i absolut högsta klass på denna jubileumsturne.

Showen är en resa genom Irlands historia - från de gamla myterna och legenderna till den moderna och urbana nutiden. Dansen speglar också resan från den ursprungliga irländska dansen som står till grund för all irländsk dans till den moderna. Allt med en imponerande ljuskavalkad och fantastiskt vackra dräkter.

De prisbelönta dansarna briljerar på scen och ackompanjeras av de bästa live-musikerna. Musiken framförs med många olika instrument så som flöjter, gitarrer och trummor. Förutom att ackompanjera dansarna tar musikerna själva plats på scenen då de framför den keltiska musiken med förtrollande kraft.

Fans världen över får scenerna att gunga när de klappar och stampar i takt till dansarna och den keltiska musiken, i denna fantastiska show.

Rhythm of the Dance ser fram emot att möta den svenska publiken igen - missa inte denna stämningsfulla show när de kommer till Sverige 2024 och firar sitt 25-årsjubileum!

www.rhythmofthedance.com

Showlängd: Ca 2 timmar inkl paus

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

torsdag, 4 april 2024 kl: 19:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad