Saker att göra på Annandag jul

Annandag jul


torsdagen den 26 december 2019 - Annandag jul eller Annandagen infaller den 26 december, dagen efter juldagen. Annandag jul heter också i den Svenska kyrkans evangeliebok från 2003 Den helige Stefanos dag och har rubriken Martyrerna, och den mest välkända texten är den text ur Apostlagärningarna, där Sankt Stefan stenades till döds för sin tro på Jesus.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Violent Night på Kulturbolaget
december
26
kl: 20:00
Malmö, Kulturbolaget, Bergsgatan 18

Efter julens alla måsten är det på annandagen dags att ta en paus från svärföräldrarna och julsångerna och istället få njuta av lite hederlig hårdrock! Två av rockhistoriens giganter hyllas när Dressed to Thrill (KISS) och Bad Boys (AC/DC) äntrar scenen på KB den 26 december! DRESSED TO THRILL Dressed To Thrill fulländar illusionen av att uppleva en klassisk Kiss show! Bandet består av erfarna musiker med en gemensam kärlek för ”The hottest band in the world”. De har...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook