Menu

Jaqe (SE) LIVE + KLUBB

Malmö

Babel
lördag, 30 april 2016 kl:22:00

JAQE (SE)
Jaqe har genom åren varit sparsam med sina släpp. Från sin debut “232” från 2011 har han gästat på en handfull släpp och gett ut ett samarbete med Marcus Price, men ändå lyckats lämna ett permanent intryck på hiphopsverige med sina fyndiga rader och intensiva rapstil. Hans förmåga att lyfta en låt har gjort honom till en av hiphopsveriges mest eftertraktade artister, och hans samarbeten med bland andra Mack Beats och Lorentz visar varför Jaqe hör hemma i det absoluta toppskiktet i svensk hiphop.


Nu har hans debut-EP “Förbannelsen” äntligen landat och Jaqe visar återigen var skåpet ska stå. Fem spår av hypermodern eftertänksam och smått nihilistisk hiphop som låter som inget annat därute. Över molniga beats bryter Jaqe ner prestationsångest, monotona kärleksförhållanden och vardagstristess på ett sätt som bara han kan. EPn är exekutiv-producerad av Leslie Tay och är linjen i sanden för hur svensk hiphop kommer att låta före och efter 2016.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 30 april 2016 kl: 22:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad