Menu

Simon Andersson (SE) LIVE

Malmö

Babel
måndag, 5 juni 2017 kl:18:00

Malmös “Country-Kung” kommer till Babel!


SIMON ANDERSSON (SE)
Efter julshows-succén med Charlotte Perrelli & Michael Rickfors i december är Simon Andersson tillbaka på hemmaplan och ger en konsert på Babel i Malmö. Denna prisbelönta artist blandar rock, country & blues på ett fantastiskt sätt och det är inte förvånande att han nått framgångar i bl.a. USA. “Årets låt” i Hollywood, 2 singlar på amerikanska “break-out” listan, enda svenska artist på CMA festivalen i Nashville m.m.


Förra året utmanade han bland annat på Svensktoppen, vann SM-guld i Rock/Country genren i Sälen och uppträdde live tillsammans med Vince Gill. Simon har spelat med banden bakom storheter som Tim McGraw & Taylor Swift. Missa inte chansen att se Simon Andersson live på hemmaplan!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

måndag, 5 juni 2017 kl: 18:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad