Menu

Calypso pres. Lamix (SE) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 28 april 2018 kl:23:30

Efter att ha kammat hem P3 Guld-titeln "Framtidens artist" står det som alla visste klart! Lamix är framtiden och världen ligger för hans fötter.


LAMIX (SE)
Sommaren 2017 debuterade 20-åriga Lamin Mbergan med låten ”Hey Baby” och i höstas släpptes andra singeln ”Lamborghini”. Lamix har redan sålt dubbelplatina och har också hunnit bli Grammisnominerad. Nyligen släpptes första singeln ”Ankare” och titelspåret ”Ingen Som Hör” från kommande debut-EP:n och ”Ankare” gick rakt in på plats 28 på topp 50 Spotify och streamades över 100 000 gånger under första dygnet. Debut-EP "Ingen som hör" släpps i morgon 16 februari via NBL SOUND, och är genomgående producerad av den Grammisnominerade producenten Pablo Paz. Räkna med hits, känsla och hiphop på svenska av högsta klass. Våren – och resten av framtiden – tillhör Lamix.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 28 april 2018 kl: 23:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

110kr - 4999

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad