Menu

Din Näst Bästa Kompis pres. 1921 (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 13 april 2018 kl:20:30

Din Näst Bästa Kompis pres. 1921 (SE) LIVE
AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookShare to TwitterShare to EmailShare to More


Indieklubben Din Näst Bästa Kompis presenterar 1921 på Babel för att bjuda på elektroniska toner med magisk falsettsång som för tankarna till Active Child och Bon Iver.


1921 (SE)
Nya duon 1921 är David Åhlén, sång och Andreas Eklöf, elektronik och synth som tillsammans skapar en slags elektronisk kammarmusik med magisk falsettsång som för tankarna till Active Child och Bon Iver.


Debutalbumet “In my veins” släpptes den 24 november och hyllas av både press och publik. Efter en supportturné i Europa till både Loney Dear och Jay Jay Johansson kommer 1921 nu till Malmö och Din Näst Bästa Kompis för att stå i fokus!


“Ett sällsamt flimrande andrum mellan electronica, kammarpop och Arvo Pärts religiösa minimalism.” – DN


“En alldeles bedårande vacker enhet.” – hymn.se


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 13 april 2018 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad