Menu

Parham (SE) LIVE + KLUBB

Malmö

Babel
lördag, 21 april 2018 kl:22:00

Parham är tillbaka med en nytt material och den 21 april är han äntligen tillbaka på Babel scen igen för att blessa oss.


PARHAM (SE)
Parham är en av Sveriges främsta berättare. Debutalbumet Pojk 2014 vann priset för Årets Hiphop under Manifestgalan. Samma år tilldelades han också priset för Årets Genombrott på Kingsizegalan och Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin Musik.


Med andra fullängdaren Hemma Här, som producerats av Nibla, klargjorde sig Parham som en självklar röst i hiphop-Sverige. Från det klassiska hiphopsoundet på Pojk övergår Hemma Här till en kallare ton där Parham med en säregen berättarteknik författar alster om här och nu. Uppgörelsen med fadern varvas med en opolerad verklighet där han tillåter en strimla ljus skymta i periferin.


Med ett framgångsrikt 2017 bakom sig är Parham redo att rulla ut ny musik och återta sin position som en av Sveriges mest spännande artister. Det nya albumet ”Torsken”, som släpps den 6 april, är det mest färgstarka och melodiösa som Parhams hittills har gjort, och kommer garanterat sätta sina spår i musiksverige.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 21 april 2018 kl: 22:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120kr - 140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad