Menu

Faela (SE) LIVE + FEST

Malmö

Babel
fredag, 27 april 2018 kl:21:00

Sommaren startar den 27 april på Babel när Faela är tillbaka för att sätta kyrkan i gungning och bjuda på fest!


FAELA (SE)
Det finns två typer av konsertdeltager. De som står längst fram med en öl i handen och applåderar artigt mellan låtarna och de som står längst bak med armarna i kors och lite skeptisktkliar sig i hipsterskägget. Men sen finns det de som går på en Faelakonsert och dansar tills de tappar det, vaknar morgonen efter utan mobil och plånbok men ett leende på läpparna.


Faelas sommar är fullspäckad med spelningar i Tyskland, Österrike, Schweiz, Italien, Norge och Sverige. Men sommaren startar på hemmaplan den 27 april när Faela ställer sig på Babels scen igen!


Kom och glöm era bekymmer och dansa röven av er till Faela!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 27 april 2018 kl: 21:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad