Menu

Mares (SE) LIVE

Malmö

Babel
måndag, 30 april 2018 kl:20:30

Mares (SE) LIVE


Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm.


MARES (SE)
Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm. Debutsingeln “Allt du gör och att du finns” sålde platina och spred sig som en löpeld runt om i landet med sina närmare 10 miljoner streams.


Uppföljarsingeln “Cyklar ni så springer jag” valdes av Spotify ut till “Årets bästa svenska indie 2016” och kritiker menar att Mares gör ”soundtracket till en ny generation som ska erövra nätterna” och att de har ”de rätta ingredienserna för att skapa fantastisk musik”.


Sångaren Fredrik Danfors hyllas för sin känsloväckande och nerviga röst som tillsammans med bandmedlemmarna Mike, Olle, Fredrik och Albin ska göra kompromisslös och äkta musik som får hela svenska folket att dansa.
www.facebook.com/maresband/


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

måndag, 30 april 2018 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

130kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad