Menu

Kakkmaddafakka (NO) LIVE

Malmö

Babel
onsdag, 23 januari 2019 kl:20:30

KAKKMADDAFAKKA (NO)
Det finns mycket runt Kakkmaddafakka som förvirrar. Om det framförallt är deras namn eller genrebrytande sound, oavsett så är förvirringen förståelig! Sedan starten 2004 har de gått igenom många transformationer men en sak har varit konstant; en spektakulär liveshow som har fått publiker att rysa av välbehag från ungdomsklubbarna i Bergen till stora festivalscener! Med en maxad approach och skamlöst kul på scen kan de vinna över vilken publik som helst.


2011 kom första albumet 'Hest' med Erlend Øye som producent! Sedan dess har de spelat världen över, släppt album vart och vartannat år. Med ny musik på gång ser vi fram emot att se dem på Babels scen för första gången!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

onsdag, 23 januari 2019 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

130kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad