kl: 20:30

Kakkmaddafakka (NO) LIVE

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

KAKKMADDAFAKKA (NO)
Det finns mycket runt Kakkmaddafakka som förvirrar. Om det framförallt är deras namn eller genrebrytande sound, oavsett så är förvirringen förståelig! Sedan starten 2004 har de gått igenom många transformationer men en sak har varit konstant; en spektakulär liveshow som har fått publiker att rysa av välbehag från ungdomsklubbarna i Bergen till stora festivalscener! Med en maxad approach och skamlöst kul på scen kan de vinna över vilken publik som helst.


2011 kom första albumet 'Hest' med Erlend Øye som producent! Sedan dess har de spelat världen över, släppt album vart och vartannat år. Med ny musik på gång ser vi fram emot att se dem på Babels scen för första gången!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-01-23 20:30


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Spångatan 38


Fler tillfällen:Kakkmaddafakka

Kakkmaddafakka, Restless på Spotify

Hest

Restless

Kakkmaddafakka, Your Girl på Spotify

Hest

Your Girl

Kakkmaddafakka, Forever Alone på Spotify

Six Months Is a Long Time

Forever Alone

Kakkmaddafakka är ett norskt indierockband som består av medlemmarna Axel Vindenes, Pål Vindenes, Stian Sævig, Kristoffer Wie van der Pas, Lars Helmik Raaheim-Olsen, Sebastian Kittelsen, Martin Sverre och Sverre Sande. Bandet bildades 2004 i Bergen av bröderna Axel och Pål Vindenes tillsammans med Stian Sævig och tidigare medlemmen Jonas Nielsen.


2007 släpptes bandets första fullängdsalbum Down To Earth som producerades av Matias Tellez och gavs ut på skivbolaget Bergen Mafia Records. 2011 följde de upp debutalbumet med Hest som producerades av Erlend Øye och släpptes på skivbolaget Bubbles. Även bandets tredje album Six Months Is a Long Time producerades av Øye.


Kakkmaddafakka har uppmärksammats för sina energifyllda konserter där de ibland har haft upp till tolv personer på scen.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!
PRESS
23 jan
kl: 11:00

Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Storan i Göteborg på bara några timmar. Ett par veckor senare kunde vi avslöja att han i sommar intar scenen i Dalhalla. Nu kan vi med glädje berätta att Peter åker på stor sommarturné i Skandinavien. Biljetterna till turnén släpps nu på fredag 25 januari, kl 09.00 via Livenation.se 26 oktober släpptes Peter Jöbacks...

Bild på Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med
PRESS
23 jan
kl: 09:20

Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med "beyblade"

Hyllade Sammy & Johnny Bennett är tillbaka! Idag den 23 januari släpps singeln BEYBLADE inkl musikvideo. LYSSNA: https://bennett.lnk.to/BEYBLADE KOLLA: https://videos.lnk.to/BEYBLADE 2016 var året Sammy & Johnny Bennett tog Sverige med storm. Bröderna debuterade med singeln Falang och strax därefter kom EP:n Hundra80. Bennetts gjorde snabbt ett avtryck på den svenska musikscenen...

Bild på Foals Släpper Dubbla Album Under 2019 - Första Singeln
PRESS
22 jan
kl: 17:50

Foals Släpper Dubbla Album Under 2019 - Första Singeln "exits" Ute Nu!

Den 8 mars släpper brittiska Foals det första av två kommande album 2019; "Everything not saved will be lost - Part 1". Part 2 släpps senare under hösten 2019. Den första låten från det nya albumet; "Exits" är redan släppt. "They're two halves of the same locket," säger frontmannen Yannis Philippakis. "They can be listened to and appreciated individually, but fundamentally, they are...

Hitta oss på Facebook