Menu

Amaunet (SE) + Royal Prospect (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 16 november 2018 kl:20:30

AMAUNET (SE)
Indierockbandet Amaunet har efter ett år som band hunnit släppa 7 singlar och turnerat runt om i europa i bland annat Tyskland, Sverige, Danmark och Lettland. Efter släppet av den senaste singeln ‘Pilot’ som släpptes digitalt samt med en musikvideo blev bandet signade av det amerikanska skivbolaget Exquisite noise records and publishing.


Amaunet kommer att släppa sitt första album tillsammans med Exquisite noise records till hösten och kommer att spela plattan live under kvällen på Babel.
facebookcom/amaunetofficial
amaunetband.com


ROYAL PROSPECT (SE)
Med rötter i allt från jazz till klassisk rock, bildar Royal Prospect ett varierat sound som tar tillvara på den moderna hitmusikens melodier i en blandning av de fyra medlemmarnas olika influenser.


EPn ‘Watching your world’ mastrades av grammy-vinnande producenten Bill Hare och efter det har det rullat på med ett antal singlar som hyllats runt om i norden och spelat på festivaler och klubbar runt om i världen!


Royal Prospect skriver ständigt ny musik med målsättningen att utveckla sitt sound och engagera sin publik genom energifyllda livespelningar!
www.facebook.com/RoyalProspect/


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 16 november 2018 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad