Menu

Dnbk Pres. Albert Af Ekenstam (Se)

Malmö

Babel
lördag, 13 oktober 2018 kl:20:30

Den 13 oktober kommer Albert af Ekenstam till indieklubben Din Näst Bästa Kompis för att bjuda på det finaste av ödesmättad popsnickeri!


ALBERT AF EKENSTAM (SE)
Göteborgsbördige Albert Af Ekenstam släpper sin nya EP ‘Hundred Miles’ den 24 Augusti. EPn innehåller 4 spår, däribland singeln ‘Our Stories’ som släpptes tidigare i somras.


”EPn är skriven och inspelad i en mellanperiod i livet jag gick in i processen utan en bestämd idé rent musikaliskt utan lät inspelningsprocessen ta låtarna dit de ville. Jag spelade in dem hos min kompis Daniel Ögren i Dalarna under några dagar i våras. Även mina vänner Ulrik Oding, Sumie Nagano, Ane Brun och Filip Leyman har på olika sätt bidragit till inspelningen” säger Albert Af Ekenstam.


Debuten ‘Ashes’ släpptes 2016 på Kning Disk och följdes upp av bra respons och turnerande över delar av Europa med fokus på Tyskland och England. Sedan vintern 2017 har Albert slagit av takten på turnerandet och fokuserat på låtskrivandet för EPn och ett nytt album under 2019.’Hundred Miles’ EPn visar delvis upp en ny sida hos Albert, en lugnare sådan, med mer fokus på låtsnickeriet.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 13 oktober 2018 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad