Menu

Klubb Näsblod pres. Terra (SE) + Von K (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 14 december 2018 kl:20:30

Klubb Näsblod pres. Terra (SE) + Von K (SE) LIVE


Klubb Näsblod är tillbaka med en andra kväll då två av Sveriges bästa liveband, Terra och Von K, spelar!


TERRA (SE)
Efter hyllade debuten ‘Terrarism’ återvände Terra i våras med nya singeln ‘Levande’, som fick ett enormt mottagande och har roterat hela sommaren på P3. Den efter följande singeln ‘Aldrig bli mig själv’ uppmärksammades bland andra av svt:s PSL där videon också premiärvisades.


I höst släpper bandet en EP och under nästa år kommer uppföljaren till ‘Terrarism’. Men först står ett av landets bästa liveband på Babels scen!
www.facebook.com/terragbg/


VON K (SE)
Von K är Katja, Måns och Tobbe. De har spelat i andra band som Könsförrädare och Arre Arre, och ibland i samma band. I Von K spelar de snabbare än någon av dem någonsin har gjort. Ibland är det pepp och ibland är det proppen ur. Mest är det vardag.


I våras släpptes Von K:s debutalbum ‘Vi gör stan’. På femton minuter rör det sig mellan bostadspolitiska mardrömmar, sexuella överträdelser och industrietableringar. Det vore inte helt rätt att säga att Vi gör stan sammanfattar Sverige 2018, men det vore inte helt fel heller.
www.facebook.com/von.k.malmo/


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 14 december 2018 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad