Menu

Molly Sandén (SE) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 15 december 2018 kl:20:30

Den 15 december är den pånyttfödda Molly Sandén tillbaka i Malmö med sitt mest personliga album, "STÖRRE", i bagaget!
__________


VAD: Molly Sandén (SE) LIVE
NÄR: Lördag 15 december, 19:30, på scen 21:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
__________


MOLLY SANDÉN (SE)
Sedan Molly började släppa eget material på svenska har landet lämnats i en slags Molly-feber. Första singeln ”Rygg Mot Rygg” och senaste ”Ditt Sanna Jag” ft Leslie Tay har streamats över 2 miljoner gånger. Molly Sandén är på allas läppar just nu.


Med en mission att bryta upp bilden av en ung tjej utan brister ser vi nu en mer personlig och intim sida av Molly Sandén. Valet att visa sig mer sårbar har sin grund i sömnlösa nätter fyllda av skrivande, dikter på svenska.


”Jag ville bara försvinna. Mest var jag besviken på mig själv, att jag hade ryckts med i cirkusen. Jag förväntades vara en supermänniska men det gick inte längre. Jag var trasig och jag behövde få vara det.”


Vid en låtskrivarsession bestämde hon sig för att ta fram texterna från alla sömnlösa nätter och prova att tonsätta dem. Resultatet blev flera låtar på svenska som skiljer sig väsentligt från Mollys tidigare material.


Under december 2017 kunde vi se henna skramla in pengar som programledare till årets upplaga av musikhjälpen. Molly har under våren släppt sitt mest personliga album hittills, ”STÖRRE”.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 15 december 2018 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad