Menu

Angelo De Augustine (US) LIVE

Malmö

Babel
torsdag, 28 februari 2019 kl:20:30

ANGELO DE AUGUSTINE (US)
Angelo De Augustine skriver och spelar in musik i Thousand Oaks – en förort till norra Los Angeles där han både bor och växte upp. Med vackra melodier och hyschad sång som främsta signum är det lätt att dra paralleller till både Elliott Smith och Nick Drake, men här finns även något idiosynkratiskt och eget som drabbar lyssnaren direkt.


Hittills har De Augustine förgyllt världen med två tämligen olika album, och efter att ha bjudit på en serie orimligt vackra singlar under året har det åter blivit dags att ge sig in i albumsvängen.


18 januari släpper De Augustine sitt efterlängtade tredje album Tomb – ett album om förlorad kärlek, ärlighetens pris och följderna av saknad. I en tid då det allra mesta känns högljutt vågar Angelo De Augustine vara tyst – inget känns mer uppfriskande än det just nu.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

torsdag, 28 februari 2019 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60kr - 80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad