Menu

Molly Nilsson (SE) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 25 maj 2019 kl:20:00

Molly Nilsson (SE) LIVE


Med sin röst, en synth, ärliga texter, ett skönt lugn i musiken och en punkig DIY-aura är Molly Nilsson äntligen tillbaka på Babel!


MOLLY NILSSON (SE)
Molly Nilson bygger sin musik på sin röst och en synth. Inte svårare än så. Enkla komp och melodier som för tankarna till 80-talet. En punkig DIY-aura från denna soloartist. Med ärliga texter och ett skönt lugn i musiken, även när tempot ökar och det dansanta tränger fram.


Hon ligger inne på en låtskatt som är förbisedd av många, men en som såg storheten var John Maus som gjorde en uppmärksammad cover på låten “Hey Moon” för ett gäng år sedan.


Missa inte denna fantastiska artist live på Babel.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 25 maj 2019 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

110kr - 130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad