Menu

Malfunction pres. MaidaVale (SE)

Malmö

Babel
lördag, 2 mars 2019 kl:20:00

Psykedeliska rock-kvartetten MaidaVale stannar till på Babel på Europaturnén! Gillar du Blues Pills och Graveyard kommer det bli en grym kväll på Malfunction.


MAIDAVALE (SE)
Sedan 2014 har MaidaVale varit ett namn som cirkulerat på folks läppar. Deras funkiga, psykedeliska och experimentella sound är något utöver det vanliga – ett sound som gärna tar med lyssnaren bortom det musiklandskap vi är vana vid.


Som resultat efter att ha släppt sitt debutalbum ‘Tales of the Wicked West’, har de turnerat frekvent runt omkring Europa och fortsätter på den banan med uppföljaren ‘Madness Is Too Pure’ – ett album med ännu mer experimentellt och dynamiskt sound än första albumet.


Vid sidan av sin hektiska turnéplan, har den fantastiska kvartetten även blivit nominerade i kategorin rock/metal i årets P3 Guld bredvid akter som Graveyard och Lucifer.


Nu är det dags för deras vårturné i Europa och Babel den den 2 mars!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 2 mars 2019 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120kr - 140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad