kl: 23:30

Stylo G (UK/JAM) LIVE + KLUBB

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

De senaste åren har Stylo G utvecklats till en av UK-scenens viktigaste och nu återvänder han äntligen till Babel för en grym klubbkväll!


STYLO G (UK/JAM)
Jason McDermott, mer känd under namnet Stylo G, föddes i Spanish Town 1985 men flyttade sedan till London när han var 15 år gammal. Flytten inspirerade honom att skapa en egen stil – som bäst går att beskriva som en fusion av varma Jamaica och kalla England. Denna sammanslagning ledde sedan till genombrottet med singeln ‘Call Me a Yardie’ 2012. Därefter har det bara gått i rätt riktning för McDermott och på samma sätt som sin pappa, Poison Chang, lämnar han avtryck på den brittiska musikscenen.


2014 vann Stylo G MOBO-priset för Best Reggae Act och fyra år senare släpper han sin första EP ‘Ten Years Later’ som tagit honom ut på turné i Europa. Precis som hans senaste singel ‘Touch Down’ tog dancehall-scenen med storm, kommer han att svepa med hela Babel i sin dancehall/UK-fusion.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-04 23:30


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Spångatan 38


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook