Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:30

How To Dress Well (US) LIVE

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tom Krell, hjärnan bakom How To Dress Well, släppte sitt femte och senaste album 'The Anteroom' i oktober förra året. Ett album som beskrivs som han mest personliga hittills och som, enligt han själv, är ett testamente till en 2 års-period då han gled ifrån verkligheten och in i en kosmisk ensamhet där han sedan skulle tyna bort.


Liveshowen är uppdelad i tre separata akter av oavbrutna låtsekvenser som alla behandlar det som gör How To Dress Well till just How To Dress Well – nämligen känslosam sång och lågmäld elektronisk musik.


Tillsammans med detta kommer Krell att uppträda mot videokonst, som han skapat med NOH/WAVE, som kommer reagera på ljudet och utifrån det förändras.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-15 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:How To Dress Well

How To Dress Well, Words I Don't Remember på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Words I Don't Remember

How To Dress Well, Repeat Pleasure på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Repeat Pleasure

How To Dress Well, Face Again på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Face Again