Menu

How To Dress Well (US) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 15 mars 2019 kl:20:30

Tom Krell, hjärnan bakom How To Dress Well, släppte sitt femte och senaste album 'The Anteroom' i oktober förra året. Ett album som beskrivs som han mest personliga hittills och som, enligt han själv, är ett testamente till en 2 års-period då han gled ifrån verkligheten och in i en kosmisk ensamhet där han sedan skulle tyna bort.


Liveshowen är uppdelad i tre separata akter av oavbrutna låtsekvenser som alla behandlar det som gör How To Dress Well till just How To Dress Well – nämligen känslosam sång och lågmäld elektronisk musik.


Tillsammans med detta kommer Krell att uppträda mot videokonst, som han skapat med NOH/WAVE, som kommer reagera på ljudet och utifrån det förändras.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 15 mars 2019 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

130kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad