Menu

Ros (SE) + JËLLY (SE) LIVE + NATTKLUBB

Malmö

Babel
fredag, 8 mars 2019 kl:22:00

ROS (SE)
När Ros släppte sin första singel ‘20k’ för två år sedan var det mer eller mindre gjutet att hon skulle bryta mark inom den svenska musikscenen. Trots detta var det inte förrän 2018 som det skulle smälla till ordentligt för Ros – då släppte hon nämligen EP:n ‘Woke Up’ och sitt efterlängtade debutalbum ‘Peaches N Cream’. Det tio-spåriga drömmiga trap-albumet är producerat tillsammans med Isak von Haartmaan och avhandlar bland annat ämnen som mode, sex och pengar.


Ros har levererat hypade konserter över hela landet, senast som hyllad support för Little Jinder i höstas, och nu är det äntligen dags igen!


JËLLY (SE)
JËLLY, aliaset för Malmö-artisten Julia Nelly, släppte 2017 sin efterlängtade debut-EP ‘Allting/Ingenting’ på Adam Tenstas nystartade label JÄRN. EP:n är ett djupdyk på bred skånska om besvikelse och sorg, men även om att hitta styrkan igen.


Efter släppet av ‘Allting/Ingenting’ har JËLLY släppt tre nya singlar, nu senast låten ‘5 tårar’. Låtarna går, precis som förut, i sång/rap- och r’n’b-stuket – som JËLLY gör sig absolut bäst i. Hon är en artist helt rätt i tiden och det är svårt att inte ryckas med i hennes drömmiga röst.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 8 mars 2019 kl: 22:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 3800

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad