Menu

Crazy Lixx (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 17 maj 2019 kl:20:30

Crazy Lixx bjuder in till releasefest och laddar upp för slutet på årtiondet – till ljudet av 80-talsnostalgi och den hetaste sommaren i mannaminne.


CRAZY LIXX (SE)
Håll i er vänner, år 1989 är här – förlåt, år 2019 är här och hårdrockshjältarna i Crazy Lixx är redo att släppa den starkaste plattan i bandets karriär.


Efter de internationella framgångarna med albumet 'Ruff Justice' från 2017, som bland annat innehöll de tre ledmotiven till det bästsäljande datorspelet 'Friday the 13th – The Game', spelade bandet allt mellan exklusiva spelningar i USA och Ryssland till heta festivalscener i Europa. Nu återvänder bandet med det definitiva rock-soundtracket till sommaren 2019.


Albumet släpps den 17e maj och kommer innehålla 10 renodlade hårdsrocksdängor som är Crazy Lixx starkaste material hittills. Singlar kommer att släppas under vårens gång och därefter följs det upp med en sista rafflande sommarfestivalsturné på 2010-talet. Den här gången siktar bandet högt!


CREYE (SE)
Malmö-bandet Creye bildades 2015 och blev efter releasen av EP:n ’Straight to the Top’ kända för sitt stora och välproducerade sound. Det ledde sedan till ett skivkontrakt med det italienska skivbolaget Frontiers Records. Bandet släppte sitt debutalbum under 2018 och fick solklara recensioner. I samband med albumsläppet åkte Creye på en kort promotionturné och spelade på festivaler i England och Sverige.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 17 maj 2019 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad