Menu

Billie The Vision & The Dancers (SE) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 4 maj 2019 kl:20:00

På grund av nyblivet föräldraskap i Billie the Vision & the Dancers tar bandet en liten paus under våren. Då passar sångaren Lars Lindquist, som denna gången inte är delaktig i barnproduktionen, på att släppa ett album och turnera - med gamla och några helt nya Billie-låtar. Låtar inspelade med honom själv live i studion. Skivan släpps i Billie the Vision & the Dancers namn, så det är inte en soloskiva i den vanliga bemärkelsen.


”Jag har dragit mig för att uppträda med våra låtar själv genom åren. Men plötsligt kändes det helt rätt. Jag gillar ju att prata mellan låtarna så jag är rädd att ensamheten på scenen och i logen kommer göra att jag pratar ännu mer. Jag ser väldigt mycket fram emot albumsläppet men framför allt att turnera. Känner ett behov av kvalitetstid med våra fans. Har också saknat att vara nervös, vilket jag kommer vara”, säger Lars.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 4 maj 2019 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad