kl: 20:00

Comedy of Thrones

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En ståuppkväll enbart om Game of Thrones – sex, död, incest, drakar, röda bröllop och eunucker!


Den 24:e maj kommer åtta komiker inta Babel för att tolka innehållet i HBO-serien eller George R. R. Martins böcker – helt utifrån eget tänk. Hur och vad de tänker att göra är helt upp till komikerna själv.


Dessa kommer att skämta enbart utifrån serien Game of Thrones. Inget är för smalt och inget är tillräckligt blodigt. Det hela är alltså en humorkväll för alla som älskar GoT.


Detta är tredje gången Comedy of Thrones arrangeras. Evenemanget drar igång direkt efter att sista säsongen har sänts och körs i Göteborg, Malmö och Stockholm!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-24 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: