Menu

Depeche Mode Tribute: Forced To Mode (DE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 13 december 2019 kl:20:30

DEPECHE MODE TRIBUTE: FORCED TO MODE (DE)
Forced To Mode är ett tyskt Depeche Mode-tributeband som formades av elektrorock-bandet Forced Movement 2011. De är kända för sina energiska liveframträdanden där de återskapar varje ljuddetalj i perfektion och för sångarens röst som sägs vara läskigt lik Dave Gahans.


Den Berlin-baserade trion har en repertoire på ca 70 låtar från hela DMs diskografi. De har tidigare kört en liveshow baserad på Depeche Mode’s scenproduktion under Devotional-turnén 1993, med allt ifrån Daves vita kläder till kuberna på scen och skynket under Higher Love-introt. När klassiska ‘Some Great Reward’ fyllde 30 år 2014 spelade de en show baserad på den eran – likt det de tidigare gjort med Devotional-turnén.


Forced To Mode är alltså inte ditt vanliga tributeband – utan det är ett band med skyhöga ambitioner och väl genomtänkta produktioner. Känner ni också tomrum efter DMs 'Global Spirit Tour'? Då borde ni verkligen inte missa denna kväll!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 13 december 2019 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad