Menu

Parham (SE) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 11 maj 2019 kl:22:00

Månghyllade Parham gör en exklusiv vårturné och besöker Babel den 11 maj!


PARHAM (SE)
Parham har hyllats som en av Sveriges bästa textförfattare och vunnit priser för Årets Hiphop på Manifestgalan samt nominerats i P3 Guld och Grammis. Han har tidigare gett ut två kritikerrosade album ’Pojk’ (2014) och ’Hemma Här’ (2016). De senaste åren har han även släppt flera hyllade singlar - däribland Håller Mig Vaken, Allting Med Dig och Facetime.


Våren 2018 släppte Parham sitt tredje hyllade album ’Torsken’, som streamats över 16 miljoner gånger på Spotify, och i samband med albumreleasen åkte Parham ut på en omfattande Sverigeturné. Singeln Tranquilo (feat. Mwuana) sålde guld och har streamats 5 miljoner gånger.


Vid årsskiftet flyttade Parham från Göteborg till Stockholm och blev delägare i labeln This Is Scandinavia. Under hösten har han jobbat i studion och är snart tillbaka med ny musik.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 11 maj 2019 kl: 22:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad