kl: 20:30

Freak Out - Trip n Fall (SE) LIVE – 18 maj

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

It's time to FREAK OUT! Den omåttligt populära 45+klubben Freak Out är tillbaka på Babel – denna gång med Trip 'n' Fall på scen!


TRIP ’N’ FALL (SE)
Tolvmannabandet Trip’n’ Fall bildades 2013 och har sen dess spelat på otaliga fester, bröllop, festivaler och klubbar med endast en uppgift – att få taket att verkligen LYFTA på dansgolvet!


Medlemmarna har rötter ifrån bland annat Småland, Stockholm och Göteborg, och kom till i samband med en spexuppsättning i Lund för 6 år sedan. Sen dess har Trip ’n’ Fall bytt medlemmar fler gånger än Iron Maiden, men är lika glada för det – ”ju fler desto bättre” är deras motto.


Deras repertoar innehåller en blandning av R&B, soul, funk och pop, och väver in såväl gamla klassiker från 60/70-talet som nya hits från Bruno Mars och Zara Larsson. I höstas spelade bandet tillsammans med Måns Zelmerlöw på ett välgörenhetsevenemang i samband med Helsingborgs marathon.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-18 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook