Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 23:30

Calypso pres. Ivory (SE) LIVE - 25 maj

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Malmös bästa urban-klubb möter albumaktuella Ivory!


Calypso är en lysande fusion av karibisk puls, afrobeat, hip hop och rnb. Mixen av värme, jubel och upprymdhet. Koordinerade kroppsrörelser, glada rytmer, djup bas och oemotståndliga melodier.


Såååå – snöra upp era cleanaste sneakers, häng på er ert största bling och gör er beredda på svettigt kaos! Det bjuds upp till dans och romans av den absolut stökigaste och bounceigaste sort!


IVORY (SE)
Ivory beskrivs som den första att göra svensk trap och har under sin karriär samarbetat med artister som bland annat Adam Kanyama, Gonza-ra, Onda, Finess och Fille Danza (Ison & Fille).


Efter att ha släppt flertalet hyllade mixtapes och EPs de senaste åren har Ivory äntligen släppt det efterlängtade albumet 'NIRVANA'. Skivan tar avstamp i ett väldigt personligt mörker med förhoppningen att fansen ska lära känna honom på riktigt. Mest av allt vill han hylla sin bortgångne son Cédric och skänka hopp.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-25 23:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: