Menu

Afrobeat Madness - 18 maj

Malmö

Babel
lördag, 18 maj 2019 kl:23:30

En klubbkväll med fokus på det bästa inom Afrobeat och Tropical. Se fram emot två dansgolv som tar fram allt vi älskar att gå loss till!


AFROBEAT MADNESS
Afrobeat Madness är klubben som tar oss till nya höjder och äventyr. Förvänta er ett dansgolv som är LIT och i högtalarna pumpas Wizkid, Fuse ODG, L.A.X, D’Banj, Mr Eazi, Kcee, Flavour, Olamide, Timaya, Davido, Tekno, Wande Coal, P-Square, Tiwa Savage och Maleek Berry.


TROPICAL
Tropical är en fest fylld av glädje och passion när baren förvandlas till ett tropiskt safari. En exotisk fusion av latin-rytmer, flyktiga nätter, frihet och dans. En hyllning till Reggaeton, Bachata, Baile Funk, Kizomba, Moombah, Salsa och Kärlek. Vi kickar ut det negativa och celebrerar livet med intensitet, värme och karneval!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 18 maj 2019 kl: 23:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

100kr - 4999

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad