kl: 23:30

Pachanga - 1 juni

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Pachanga är tillbaka och skruvar upp volymen det blir ett pulserande ljudsystem med fokus på urban dansmusik från världens alla hörn. Tillsammans med R&B-Klubben blir det en riktigt fet klubbkväll!


PACHANGA
Pachanga är tillbaka och skruvar upp volymen det blir ett pulserande ljudsystem med fokus på urban dansmusik från världens alla hörn.


Det är en varm och inbjudande klubb där DJs är lika inne på dancehall, R&B och afrobeat som tidlösa hiphop classics.


R&B-KLUBBEN
Det finns inget bättre än att bli blessad av sin bästa R&B. R&B-Klubben utlovar de bästa vibbarna och maraton-dans till låtarna vi älskar att gå loss till - All Night Long! En total nostalgi-tripp mixat med moderna klassiker. Från 90-talets guldålder till dagens största artister. Bruno Mars eller SZA? Mary J Blige eller Beyoncé?


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-01 23:30


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Spångatan 38


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook