Rollspelsklubben LIVE

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En megafet rollspelskväll med tidigare hjältar och kanske ett och annat nytt ansikte! Meningslös slakt, fantasyfigurer, nörderi, barder, hjulningar, surikater(?), growling, allt under en och samma kväll. Fyra timmar spel spellett av Isak Jansson.


Under Rollspelsklubben Live spelar ett gäng komiker in ett rollspelsäventyr inför publik på Babel. Det blir fyra timmar spel med tre pauser. Medverkande kommer att meddelas på Rollspelsklubbens Facebooksida, och på Patreonsidan.


Facebooksidan har ni här: www.facebook.com/rollspelsklubben


Speltid: 4 h ( inkl pauser)


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-06 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: