Menu

Rapprabatten pres. Josef Slunge

Malmö

Babel
torsdag, 27 februari 2020 kl:20:00

Malmös mest näringsrika hiphop klubb! Här syns både frön i form av Malmös nyetablerade hiphop-akter och några av dem mer rotade artisterna. Kom och ta del av Malmös mest blomstrande hiphopscen: Rapprabatten


Josef Slunge är omfamnad av Göteborgs musikscen och utpekad som det nya stjärnskottet.
Hyllningar till trots är nittonårige Josef Slunge en splittrad individ som bredvid sin livsglädje, talang och pondus också är full av oro och tvivel.


Ebrain har tidigare stått på scen med Seinabo Sey, spelat på Malmöfestivalen och vunnit regionsfinalen i Imagine. Hon är känd för sitt starka uttryck inom hiphop och soul och lämnar inte någon oberörd när hon går av scen.


Coliflower är ett independent hiphop-kollektiv baserat i Malmö, allt är egenproducerat och strävar efter att vara ett unikt och eget sound genom att blanda flera olika genrer och influenser.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

torsdag, 27 februari 2020 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad