Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 23:30

Linda Pira (SE) LIVE + Nattklubb

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sveriges drottning av rap är tillbaka och skapar en maxad klubbspelning med energi, hetta och glädje!


LINDA PIRA (SE)
Efter en lång tystnad är Linda Pira tillbaka. Till skillnad från tidigare års flört med pop och kommersiella samarbeten som t.ex Pantamera-reklamen är Linda tillbaka där hon började med hård hiphop


Hon spiller ingen tid med att beskriva sin sanning med ärlighet och självdistans. Med integritet, talang och en aura av självklar auktoritet rappar hon släpigt och kaxigt om systerskap, kärlek, uppväxten i västerort och brustna drömmar.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-06 23:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: