Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Thanos Fotas + Daniel Sanchez

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

THANOS FOTAS
Thanos Fotas är namnet på allas läppar i Stockholm. Plötsligt har denna komiker genomgått en metamorfos som gör honom till den som ingen vill missa! Hans intensiva stil är spännande och ärlig. Utmanande och vild. Verklighetsbaserad humor bortom klichéer.


DANIEL SANCHEZ
Daniel Sanchez levererar standup i makligt tempo men med stor finess och skärpa. Ni har kunnat se honom på RAW, Släng dig i brunne och Oslipat tidigare! Nu kommer han till Babel tillsammans med Thanos Fotas!


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-12 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: