Menu

Hygge pres. Steve Buscemis Dreamy Eyes

Malmö

Babel
fredag, 20 mars 2020 kl:20:00

Ett av Sveriges mest lovande indieband kommer till Hygge!


STEVE BUSCEMI'S DREAMY EYES
Bakom det något märkliga namnet Steve Buscemi's Dreamy Eyes gömmer sig ett av Sveriges allra mest lovande indieband. Sedan debuten för tre år sedan har man ständigt tagit nya kliv och den 14 februari är det dags för bandets största hittills när man släpper det efterlängtade debutalbumet 'Sweetie' via Rama Lama Records.


Steve Buscemi’s Dreamy Eyes bildades efter att basisten Tilde twittrade ut att hon och sångerskan Siri var uttråkade och letade bandmedlemmar. Gitarristen Elias svarade, tog med sig trummisen Edvin och bandet har sedan dess charmat fler och fler med sin dynamiska indiepop och energiska liveframträdanden, Aftonbladet Musik menar att "få betyder lika mycket för svensk indiepop just nu".


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 20 mars 2020 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60kr - 80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad