Menu

Klara & Jag (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 11 september 2020 kl:20:30

Sedan debuten har Klara & Jag sakta men säkert etablerat sig och skapat sig sin egen plats på den svenska pophimlen och nu kommer de till Malmö för allra första gången!


KLARA & JAG (SE)
De senaste två åren har Klara och Johanna som ligger bakom Klara & Jag oavbrutet varit i studion eller ute på vägarna. Arbetet har resulterat i ett antal singlar, en EP och över 40 spelningar runtom i landet. När duon sommaren 2019 tog en välförtjänt semester blev det ingen vila från musiken – resan blev istället grunden till ”Calpe”, första singeln från debutskivan ”Det slutar inte här”.


Från den inledande basgången till den allsångsvänliga refrängen är det tydligt för den som lyssnat på tidigare låtar med Klara & Jag att det är två artister som har utvecklats och med stormsteg är på väg mot nya höjder.


”Vi brinner för det vi har skapat de senaste två åren och har utvecklats mycket både som människor och artister. Vi skrivit mycket musik och har lagt vår själ i varje ord och i varje låt. Men Calpe är speciell, den är ett anthem för vår ungdomstid.” säger Klara och Johanna.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 11 september 2020 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad