Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

PÅSKFESTEN - Gee Dixon (SE) LIVE

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Gee Dixon kommer till Babel på påskafton med hits som Majnoon, Shouf, Chikita och Ducka Baba. Den stora Påskfesten är runt hörnet!


GEE DIXON (SE)
Gee Dixon har varit en etablerad del av den svenska hiphop-scenen sedan 2012 då han gästade Carlitos ’Krigarsjäl Remix’ tillsammans med artister som Timbuktu, Moms och Fille. Därefter har han släppt flertalet singlar och EP:s, gästat på diverse låtar och även medverkat i TV4-succén ‘Lyckliga Gatan’ där han tolkade Arja Saijonmaas ‘Tacka livet’. Förra året släppte han ett stort antal framgångsrika singlar – och senast presenterade han projektsläppet ‘Paraply’.


Paraply är Dixons försvar, fuck-off och protest mot allt som sagts kring hans sätt att vara på, alla fördomar som han ständigt brottas med och sist men inte minst – en skildring av alla de motgångar som han fått gå igenom under väldigt kort tid.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-11 23:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: