kl: 20:30

Drownfish + Grand Mojo

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tre år efter att Drownfish bildats är deras första skiva reda att kläckas och det firar de i en releasefest tillsammans med Grand Mojo från Stockholm!


DROWNFISH (SE)
Oheligt många timmar i studion, i replokalen och på scen mynnar nu ut i en releasefest på hemmaplan när malmöbandet äntligen framför sin debutskiva precis som den är tänkt att upplevas. Både pop och black metal finns representerade när bandet åter spelar på Babels scen efter att året innan ha vunnit musiktävlingen Emergenza på samma plats.


Röjpaketet har bytt medlemmar under hösten och även om mycket ändrats är en sak evig; de älskar verkligen att spela hårdrock.


GRAND MOJO (SE)
“Häromveckan såg jag ett nytt band som heter Grand Mojo och blev väldigt förtjust. De lät som mina gamla tonårsidoler The Cult, och vartenda storbolag borde slåss om dem nu. Lite som när jag såg Junior Brielle eller BF/C häromåret. Samma med poesi. Kvalitet känner man igen på en sekund.” – Per Hagman, King Magazine, 3/10 2019


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-06-04 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: