Menu

Koala Bar (SE) LIVE - RELEASEFEST

Malmö

Babel
fredag, 2 oktober 2020 kl:20:30

Hyllade garagepop-duon Koala Bar är äntligen tillbaka och den 2 oktober blir det releasefest på Babel!


KOALA BAR (SE)
Koala bar är en malmöbaserad garagepop-duo som verkat ihop sedan 2015. Under hösten 2018 släppte de sitt debutalbum Di Sorte som blev hyllat av musiktidningen Gaffa. De är aktuella med sitt andra album Ethos Pathos Locos som släpps 25/9 2020.


Den 2 oktober firar de sitt skivsläpp med releasefest och konsert på Babel! Kom, lyssna och köp vinylen!


Pablosu PhotographyLOLJUD (SE)
Loljud, som har jämförts med artister som The Knife, Björk och Sia, känns igen för sitt tvärkonstnärliga och oförutsägbara förhållningssätt till elektronisk musik. Som en samlare av läten silar hon världen med en håv. Vattendroppar, radiobrus och mobilalarm fastnar i nätet. Oljud, det som bokstavligen går att plocka ur hennes artistnamn, är inte bara överraskningar som glimmar till i produktionen, utan konceptuella byggstenar som för berättelsen framåt.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 2 oktober 2020 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad