Menu

Crying Day Care Choir (SE) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 7 november 2020 kl:21:15

Crying Day Care Choir bjuder på indie-folk av bästa sort när de kommer till Babel!


CRYING DAY CARE CHOIR (SE)
Crying Day Care Choir är en riktig familjeaffär från den skånska myllan, gruppen består av bröderna Jack Elz och Bill Nystedt samt Sara Elz som är gift med Jack.


CDCC bildades 2010 och har med sina harmonifyllda melodier och poetiska texter med en ton av amerikansk folkrock träffat rakt i publikens hjärtan. CDCCs låtar har spelats flitigt på Sveriges Radio, mottagit fina recensioner och de har tidigare jämförts med storheter som Fleet Foxes, The Lumineers och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros.


Med två tidigare fullängdsalbum (med singlar såsom ”Branches” och ”Sad Season”) samt flera turnéer i ryggen, har de skapat sig ett namn såväl i Sverige som utomlands.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 7 november 2020 kl: 21:15

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

400kr - 600

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad