kl: 21:00

Mattis (SE) LIVE

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Mattis släpper äntligen sitt debutalbum och firar med sen releasefest på Babel 5 mars!


MATTIS (SE)
Artisten och textförfattaren Mattis kommer två veckor efter releasen av sitt album till Babel för att spela nya skiva Ett tag till med liveband.


Debutskivan har sin tyngdpunkt i det svenska språket. Mattis förenar det litterära med en mer vardaglig ton. Utöver hiphop märks influenser av svensk vistradition och Mattis kurtiserar med genrer som både indie och soul. Det mjuka anslaget av akustiska pianon, subtila arrangemang och ord som flätas samman är karakteristiskt för ljudbilden. Elektroniska bas-mattor och trummor skvallrar om en bakgrund i hiphopen.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-05 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: