Beatrice Eli (SE) LIVE + KLUBB

BabelDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

BEATRICE ELI (SE)
Den 22 oktober släpps det efterlängtade debutalbumet Die Another Day från en av Sveriges mest lovordade artister, Beatrice Eli. I början av året släpptes Girls, första singeln från albumet och med den senaste singeln Moments of Clarity börjar både en fantastiska skiva och artist torna upp sig på den svenska musikhimlen.


Beatrice Eli har tillsammans med producent Saska Becker och låtskrivare/producent Daniel Ledinsky skrivit och producerat ett beatbaserat och känslosamt album med ärliga och självutlämnande texter där Beatrice Elis musikaliska referenser blandas respektlöst med varandra. Albumet leker med kontraster där ljudbilden tillåts vara hård men ändå melodiös och texter som pendlar mellan att vara smärtsamt svaga och uppfyllande starka.


Som en av Sveriges mest spännande aritster kommer nu Beatrice Eli till Malmö och Babel för en mäktig klubbspelning.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-12-12 23:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Beatrice Eli

Beatrice Eli, Girls på Spotify

Die Another Day

Girls

Beatrice Eli, Trust Issues på Spotify

Die Another Day

Trust Issues

Beatrice Eli, Girls (Dante Remix) på Spotify

Girls (Dante Remix)

Girls (Dante Remix)

Beatrice Elin Elisabeth Blennberger med artistnamnet Beatrice Eli, född den 9 januari 1987 i Stockholm, är en svensk popartist.


Eli är uppvuxen i Farsta och albumdebuterade 2014 med Die another day. Hon medverkar även på Kents album Tigerdrottningen från 2014.